Zoeken naar zeer lang haar

Uw zoekactie voor zeer lang haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sissysletje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
slank zeer ervaren sissysletje(1m82, 81kg, 51) is langs deze weg op zoek naar een nieuwe meester. deze sissy is volledig onthaard, nagenoeg taboeloos en verlangt ernaar behandeld te worden als slaaf, slet, hond en hoer. Wie neemt deze taak op zich en mag zich straks eigenaar noemen van de grootste sissyslet van het land?  

welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
10 dagen
Jens 27 jaar Antwerpen - Hoboken
Wie geilt graag met me mee?
Hey, ik ben een kerel van 27j, 1m84 84kg bi, mannelijk type. Voor morgen ben ik tussen 12.00 uur en 14.00 uur opzoek naar een geile date in de regio Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Edegem, Aartselaar, Kontact, Hove, .... Zelf ben ik voor veel in, meer top hier. Ik hou van verwennen en verwend worden, massage, januari, samen douchen of bad namen, soft play, bekijken, rukken, betasten, likken, .... Zelf kan ik enkel verplaatsen maar ben zeer discreet. Ik hoor graag van je!  
10 dagen
Steven 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Opzoek....
Hoy, Al een tijdje opzoek naar iemand jonger! Graag zeer verzorgd en enig niveau is een must... Ik ben zelf zeer verzorgd, en extremen zijn een no go. En liefst voor meerdere keren :)  
10 dagen
Genieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie wil mij is lekker pijpen en rimmen
Hallo ik ben in hetero relatie ,en altijd al is door een man mij wollen laten pijpen en rimmen, Ik kan wel niet ontvangen ,enkel verplaatsen ,ben zeer hygiënisch en netjes gewassen en geschoren ook intiem , verder slank en goed voorzien en niet roker , Ik kan overdag mij wel verplaatsen wie kan mij ontvangen en ziet zo iets zitten ik blijf eerder passief ...stuur wat info door hoe jij het ziet en fotoke misschien ;-)  
10 dagen
Gert 51 jaar Antwerpen - Meerhout
Nieuwsgierige hetero zoekt pijpdate
Ik ben een nieuwsgierige goed uitziende hetero. Ik wil eens gepijpt worden (tot het einde) door een man die zichzelf tegelijkertijd aftrekt. Ik ben 184cm groot, ben overal netjes getrimd en heb ongeveer 16cm in de broek. Hygiëne en discretie zijn zeer belangrijk. Kan niet ontvangen.  
Erotic 46 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie heeft zin in...
Een pijpbeurt? 69? Meer? Kinky? Ik 47 jarige deftige Versa gast nodig lekkere mannen uit bij mij. Hygiene en discretie draag ik hoog in het vaandel. Deftig betekend vooral niet terughoudend, ik ben een zeer geile biman die van wanten weet. Graag reageren met beschrijving en foto. Ik hou van mannen, TV/TS en ook koppels.  

Wie heeft zin in...
10 dagen
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
gezocht
bi versa gay gaykoppel of bi koppel ik ben bi bottem verwen graag en word graag verwend veel kan voor me dus ben zeer hygienish discreet en heb respect voor degene die gemeend en echt zijn ik heb een pikje van 15x4 stijf in broekje zitten vol goesting wie wil een fijne tijd in bed met me ik verplaats me enkel op de moment en aub steeds reageren met stats en foto ik heb me reeds laten zien  

gezocht
10 dagen
Biman 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Biman
Met het goede weer dat in aantocht is ben ik op zoek naar plaatsen ( outdoor, bossen enz ..) waar gelijkgestemden zijn .Dit is een eerlijke advertentie . Ik ben een zeer verzorgde, eerlijke man .  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi top slank blond 50j m60 lul 16.5 zeer hyg ik Ruk pijp zuig ballen en tepels neuk ook met condoom.ik ken ontvangen  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10